Bolulu Çiftçilere Her An Müjde Gelebilir! Onlarca Ton Tohum Desteği Kapıda

bolu çiftçi 1

Çiftçilerde Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor

Mart ayının ilk günlerinde, belediyeler ülke genelindeki üreticilere sağlanan desteklere dair açıklamalarda bulunmaya devam ediyorlar. Bolu’da çiftçilikle uğraşanlar, bu süreci heyecanla bekliyorlar. Tarım ve Orman Bakanlığı, Mart ayının başlarında yaklaşık 9 milyar TL tutarındaki mazot ve gübre desteğini ülke genelindeki çiftçilerin hesaplarına yatırdıktan sonra, bu hafta farklı alt başlıklardan oluşan tarımsal destek ödemesinin Cuma günleri üreticilerin hesaplarına yatırılması bekleniyor.

Üreticilere Önemli Destekler Veriliyor

Cuma günleri tarımsal desteklerle ilgili bakanlık tarafından yapılacak açıklamalar, Bolulu üreticiler tarafından da yakından takip ediliyor. Tarımsal desteklerin yanı sıra belediyelerin projeleri de dikkatle izleniyor. Çiftçilere nohut, gübre, mazot gibi destekler sunulduğunda, belediyelerin resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyurularla kamuoyu bilgilendiriliyor.

Tarımsal Destekte Denizli Örneği Dikkat Çekti

Mart ayının ilk günlerinden itibaren, üreticilere destek olmak amacıyla ülke genelindeki belediyeler farklı programlar kapsamında destek sağlarken, Denizli Büyükşehir Belediyesi de Tarım ve Orman Denizli İl Müdürlüğü işbirliğiyle 16 ilçede 563 çiftçiye 7000 dekar alanda toprakla buluşturacağı 70 ton nohut tohumu desteği sağladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu destekle ilgili olarak, “Allah’ım yolumuzu açık etsin. Birlik ve beraberlik içinde güzel işler yapmayı Allah’ım nasip etsin. Ürününüz bol ve bereketli olsun. Hep beraber Tavas’ımızda, Denizli’mizde mutlu bir şekilde yaşamaya devam edelim. İnşallah güçlü yürüyüşümüz daim olsun” ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçilere sağladığı nohut tohumu desteğinin yanı sıra, ülke genelindeki farklı belediyeler de üreticilere destek olabilmek için yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyorlar. Bu kapsamda, belediyelerin güncel tarımsal destek projelerine ulaşmak ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, belediyelerin resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyuruları yakından takip edebilirler. Belediyeler ile birlikte, Tarım ve Orman Bakanlığı da cuma günleri tarımsal destekleri sağladığı için mart ayı boyunca cuma günleri tarımsal destek ödemeleri verildikçe kamuoyuna aydınlatan açıklamalar yapılacak.

Açıklamalar Takip Ediliyor

Çiftçilere verilecek bu destekleri Bolulu çiftçiler de yakından takip ediyor. Destek alarak işlerini daha iyi yapmak hususunda heyecan duyan Bolulu çiftçiler, açıklamaları merakla bekliyorlar.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolulu Çiftçilere Her An Müjde Gelebilir! Onlarca Ton Tohum Desteği Kapıda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir