Bolulular Kuyumculara Akın Ediyor: Gram Altının 3.500 TL Olacağı Tarih Açıklandı!

Bolulular Kuyumculara Akın Ediyor: Gram Altının 3.500 TL Olacağı Tarih Açıklandı!

Gram Altında 3.500 TL Seviyesine Ne Zaman Ulaşılacak?

Altın piyasasında son dönemde yaşanan fiyat dalgalanmaları, yatırımcıların endişelenmesine yol açtı. Gram altın fiyatlarının artışı rekor seviyelere ulaştı ve ons altın 2.400 dolar sınırına dayanırken gram altın da bu yükselişten olumlu etkilendi. Gram altın fiyatının ne zaman 3.500 TL olacağı ise merak konusu oldu. Kuyumcu esnafı, bu konuda önemli bilgiler verdi.

Yatırımcılar Sakin Kalmalı

Altın yatırımcılarının bu fiyat artışlarından kar elde edebilmeleri için sakin kalmaları gerektiğini belirten kuyumcu Orhan Öngözcü, altının uzun vadeli bir yatırım aracı olduğunu vurguladı. Panik yapmadan beklemenin önemine dikkat çeken Öngözcü, “Altın yatırımcısı bu piyasa koşullarında pozisyonunu 3 yıldır bekliyor. Altın prangalarından kurtuldukça fiyat artıyor. Şu anda savaş riski gibi etkenler de altının değerlenmesine neden oluyor. Panik yapan kaybeder, beklemeyi tercih edenler ise kazançlı çıkar.” dedi.

Fiyat Düşüşleri Olabilir

Altın fiyatlarının düşüş gösterebileceği dönemlerin olabileceğini belirten Orhan Öngözcü, “Elbette ki fiyat düşüşleri yaşayabiliriz. Ancak bu düşüşler kalıcı değil, kısa süreli olacak ve ardından tekrar yükseliş göreceğiz. Altın için olumsuz bir gelişme yaşanmasını beklemiyoruz. Bu nedenle kar satışları sırasında panik yapmamak gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Gram Altın Fiyatı İçin Tahminler

Gram altının 2.620 TL’ye kadar yükseldiğini belirten Öngözcü, “Bu fiyatlar burada durmayacak. Rekor üstüne rekor kırılacak. Gram altın için 3.500 TL seviyesini Ekim veya Kasım ayında görmeyi bekliyoruz. Planlamalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Altın fiyatlarındaki yükselişin devam edeceğini düşünüyoruz.” dedi.

Yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini belirten Öngözcü, “Altın her zaman güvenli bir liman olmuştur ve olmaya devam edecektir. Ancak yatırım yaparken dikkatli olunmalı ve fiyat dalgalanmalarına karşı sakin kalınmalıdır.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı. (Haber Merkezi)

3
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
5
sinirli
Sinirli
6
_a_rm_
Şaşırmış
5
vir_sl_
Virüslü
Bolulular Kuyumculara Akın Ediyor: Gram Altının 3.500 TL Olacağı Tarih Açıklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir