Bolululara Müjdeyi Tarım Kredi Verdi: 1900 Ürünün Fiyatı Sabitlendi!

Tarım Kredi Kooperatifi Market

1900 Ürünün Fiyatları Sabitlendi

Ramazan’a sayılı günler kala Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi), büyük bir kampanya başlatarak çiftçileri ve vatandaşları sevindirdi. Bugün başlayan kampanya, 41 gün boyunca marketlerde satılan 1.900 ürünün fiyatlarını sabit tutacak.

Çiftçilere Kampanya

Kampanya kapsamında çiftçilere yönelik olarak yem ve gübrelerde %5 indirim yapılarak 6 aya varan vadelerle satış yapılacak. Bu adım, çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve desteklemek amacıyla atılmış önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Tarım Kredi Marketleri, Türkiye genelinde 4.076 satış noktasında bugün başlayan kampanyayla vatandaşlara kaliteli ve güvenli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşma imkanı sunuyor.

Mutfak Ürünlerinde Kampanya

Vatandaşların mutfaklarında sıkça kullandığı ürünlerin fiyatları da kampanya kapsamında sabitleniyor. Örneğin, 1 litrelik TKK yarım yağlı sütün fiyatı 22.5 TL, Anadolu marka makarnanın fiyatı 10.5 TL, TMO’nun 5 litrelik Ayçiçek yağının fiyatı 185 TL, TK Anadolu 1 kilogramlık Osmancık Pirinç’in fiyatı 44 TL olarak belirlendi.

Tarım Kredi Marketleri, aynı zamanda vatandaşlara patates ve soğan gibi temel gıda ürünlerinde en uygun fiyatı garantileme sözü verdi.

Tarım Kredi Şubelerini Arttırıyor

Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Türkiye genelindeki satış noktaları, gıda fiyatlarının regülasyonunda önemli bir rol oynuyor. Ankara’da 247, İstanbul’da 272, İzmir’de 73 olmak üzere toplamda 4.076 satış noktasına ulaşıldı.

Kampanya süresince karma hayvan yemleri ve kimyevi gübrelerde yapılan indirimlerin yanı sıra, olası piyasa fiyatlarındaki düşüşler de çiftçilerin lehine değerlendirilecek.

Özellikle 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından Tarım Kredi Kooperatifleri, deprem bölgesindeki mağaza açılışlarına öncelik vererek vatandaşlara hizmet sunmayı sürdürüyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolululara Müjdeyi Tarım Kredi Verdi: 1900 Ürünün Fiyatı Sabitlendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir