Emeklilere 15 Bin TL Sürprizi: Karar Bugün Verildi!

Emeklilere 15 Bin TL Sürprizi: Karar Bugün Verildi!

Emeklilere Seçim Zamanı Nakit Sürprizi

Seçim öncesinde emeklilere yönelik sevindirici gelişmeler peş peşe geliyor. Son duyuruya göre, emekli maaşı alanlara ekstra promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Ödemelerin miktarı ve şartlarıyla ilgili tüm detaylar bu haberimizde sizlerle.

ING Bank’tan Emeklilere Nakit Promosyon Fırsatı

Bu güzel haberi veren ING Bank oldu. Banka, kendi internet sitesinden yaptığı duyuruyla, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan maaş alan emeklilere, maaş miktarına bağlı olarak 10 bin TL’ye kadar ek koşulsuz nakit promosyon verileceğini açıkladı. Banka tarafından paylaşılan detaylara göre, bazı koşulları yerine getiren emekliler toplamda 15 bin TL’ye kadar nakit promosyondan yararlanabilecek.

15 Bin TL’ye Varan Avantajlı Promosyon

Bankanın açıklamasında verilen bilgilere göre kampanya detayları şöyle sıralanıyor:

  • SGK (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak, maaşınıza göre ek koşulsuz 10 bin TL’ye varan nakit promosyon elde edebilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı ile ekstra 5 bin TL’ye kadar nakit promosyon kazanma şansı sunuluyor. Bu sayede toplamda 15 bin TL’ye varan nakit avantaj sağlanabilir.

Maaş Aralıklarına Göre Değişen Promosyon Tutarları

  • Maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 7.000 TL,
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 9.000 TL,
  • 10.000 TL ve üzerinde olanlara ise 10.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacağı duyuruldu.

Kampanya Son Katılım Tarihi

  • Kampanya, 10 Ocak itibarıyla başladı ve 31 Mart tarihine kadar sürecek. Bu süre zarfında kampanyaya dahil olmayan müşteriler, promosyondan faydalanamayacak.

Ek 5 Bin TL Promosyon İmkanı

  • 10 bin TL’lik promosyonun yanı sıra, Otomatik Fatura Talimatı vererek ekstra 5 bin TL daha kazanabilirsiniz. Bu ekstra ödeme için 5 adet fatura ödeme talimatı vermek gerekiyor.

Bu özel promosyon paketiyle ilgili daha fazla detay ve katılım koşulları için ING Bank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. (Haber Merkezi)

2
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
28
sinirli
Sinirli
12
_a_rm_
Şaşırmış
7
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere 15 Bin TL Sürprizi: Karar Bugün Verildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir