Gerede ile Çorlu kardeş protokolü yaptı

gerede çorlu 1

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ile Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Kardeş Oda Protokolü” imzalandı.

İmza protokolüne; Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka, Meclis Başkanı Hasan Demirdaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burhan Demirses, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ayhan Tabak, Yasin Turan, Meclis Üyeleri; Halil Yurtsever, Yaşar Yıldız, Sedat Arslan, Rifat Eser,  Nurullah Yıldız, Celalettin Ergüven, Genel Sekreter Turhan Anaç, Kalite Akreditasyon Sorumlusu İlhan Arslan ile Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Tunalı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ertuğrul Adıgüzel, Yönetim Kurulu Üyeleri; İsmail Korkut, Elif Perçinoğlu, Tamer Sert, Umut Güngör, katılım sağladı.

gerede corlu 2

Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka; “’Kardeş Oda’ Olarak Her Türlü Bilgi ve Tecrübeyi Paylaşmaya Hazırız”

gerede corlu 3

Gerede TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka; “Protokol ile Çorlu TSO ve Gerede TSO arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket ederek bölgemizde sanayi ve ticareti daha da geliştirmeyi hedefliyoruz. ‘Kardeş Oda’ olarak her türlü yardımı, imkânı, tecrübeyi ve bilgi birikimini karşılıklı paylaşmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Kardeş Oda Protokolü İle İki Oda Arasında Köprü Kurmuş Olacağız”

gerede corlu 4

İmza protokolünde konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “İmzalamış olduğumuz protokol ile Odalarımızda yürüttüğümüz faaliyetler, vermiş olduğumuz hizmetler ve uygulanacak projelerde deneyimlerimizi paylaşarak kalite ve verimliliği artırmayı hedefliyoruz. Kardeş Oda Protokolü ile iki Oda arasında köprü kurmuş olacağız. Odalar arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standardının artmasını sağlamak, önceliklerimiz arasındadır.  İmzalanan protokolün her iki Oda adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından her iki Oda arasında hazırlanan “Kardeş Oda Protokolü” imzalandı.  Protokol Töreni’nin sonunda karşılıklı hediyeler takdim edildi. Katılımcılar hep birlikte Odamızın aylık olağan meclis toplantısına katılım sağladılar.

(Haber: Damla Çöteli)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede ile Çorlu kardeş protokolü yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir