Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili Ercan Ayhan, son yıllarda artan turizm hareketliliğinin yöre esnafına olumlu yansıdığını ifade etti. Ayhan, Mavi Göl, Göksu travertenleri, adası ve yaylaları ile Giresun’un turizmdeki yükselişine dikkat çekti.
Yöredeki turizm destinasyonlarının tanıtımının ve altyapısının geliştirilmesiyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin bölgeye akın ettiğini belirten Ayhan, “Giresun’da birçok turizm destinasyonu bulunuyor. Bu turizm hareketliliği de esnafımızın yüzünü güldürmektedir.” dedi.
Esnafın taleplerini ve sorunlarını ilgili kurumlara ilettiklerini söyleyen Ayhan, turizm altyapısının güçlenmesi için gerçekleştirdikleri çalışmalarda vali, milletvekilleri ve ilgili kurum müdürlerine teşekkür etti.
(AA)