Hükümetten Emeklilere Sevindirici Haber: Bayram İkramiyeleri…

Hükümetten Emeklilere Sevindirici Haber: Bayram İkramiyeleri…

Bayram İkramiyelerinde Artış Sinyali

Emeklilere verilecek bayram ikramiyeleri konusunda heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Ramazan Bayramı’nda 3 bin TL olarak belirlenen zamlı ikramiye miktarı, emekliler arasında memnuniyet yarattı. Fakat, hükümetten gelen son açıklamalarla Kurban Bayramı için de emeklilere yönelik ekstra bir jestin sinyalleri verildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in açıklamaları, bu konuda yeni beklentileri gündeme taşıdı.

Büyük Jest: Kurban Bayramı İkramiyesi

Emeklilerin, bu yılki Ramazan ve Kurban Bayramı’nda alacakları ikramiyelerle ilgili zamlı miktarlar açıklandı. Daha önce 2 bin TL olan bayram ikramiyesinin 3 bin TL’ye çıkartılması büyük bir sevinçle karşılandı. Yapılan son açıklamalara göre, Kurban Bayramı öncesinde emeklilere yönelik “büyük bir ikramiye” müjdesi verildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, katıldığı bir programda bu konuya değinerek, emeklilerin bayram ikramiyelerinde önemli bir artışın müjdesini verdi.

Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Hesaplarda?

Emekliler tarafından en çok merak edilen konulardan biri de bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatırılacağı. Bu yıl, Ramazan Bayramı’nın 10 Nisan’da olması sebebiyle, ikramiyelerin 2-5 Nisan tarihleri arasında emeklilerin hesaplarına yatırılması bekleniyor. Emeklilerin, bayram ikramiyelerini zamanında alabilmesi için gerekli çalışmaların yapıldığı ve bu özel günlerde emeklilere yönelik pozitif bir adım atılacağı ifade edildi.

AK Parti yetkililerinin açıklamaları, emeklilerin yüzünü güldürecek bu gelişmelerin seçim öncesinde gerçekleşeceğine işaret ediyor. Emekliler, hükümetin bu jestini büyük bir memnuniyetle karşılayacak gibi görünüyor. (Haber Merkezi)

61
mutlu
Mutlu
23
_zg_n
Üzgün
324
sinirli
Sinirli
57
_a_rm_
Şaşırmış
76
vir_sl_
Virüslü
Hükümetten Emeklilere Sevindirici Haber: Bayram İkramiyeleri…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir