KURUMLAR VERGİSİ’NDE ŞAMPİYON NOVA

featured

2013 yılında en çok Kurumlar Vergisi ödeyen firmalar belli oldu.
Yayınlanan listeye göre Gerede’nin Kurumlar Vergisi rekortmeni Nova Orman Ürünleri firması olurken, Bolu geneli sıralamada ise ilk 100 firmanın 19’unu Gerede firmaları oluşturdu.

Kurumlar-vergisinde-sampiyon-NovaBolu genelinde en çok Kurumlar Vergisi ödeyen tüzel kişiliklerin listesi Bolu Defterdarlığı tarafından açıklandı.

Açıklanan bilgilere göre Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Nova Orman Ürünleri firması açık ara farkla Gerede’nin Kurumlar Vergisi şampiyonu olurken, Birlik Deri firması ikinci, Yüksel Nakliyat firması ise üçüncü sırada yer aldı.

Gelenek bozulmadı
Kurumlar Vergisi rekortmenlerinde ismi açıklanan Gerede firmalarının çoğunluğunu yine deri imalatı alanında faaliyet gösteren firmalar oluşturdu.

İlk 100’ün 19’u Gerede firması
Bolu ili geneli en çok Kurumlar Vergisi ödeyen 100 firmanın 19’u Gerede Vergi Dairesi’ne kayıtlı firmalardan oluştu.

İl genelinde en çok Kurumlar Vergisi ödeyen firmaların içerisinde Gerede’den Nova Orman Ürünleri firması 4. olarak ilk 10’a girerken, Birlik Deri 29, Yüksel Nakliyat 33, Yüksek Nakliyat 33, TOBO Yapı 36, MODAŞ 38, Ceylanlar İnşaat 43 ve Fazlıoğlu Deri ise 46. sırayla Bolu genelinde ilk 50’ye giren Gerede firmaları oldu.

2013-yilinda-Gerede-de-en-cok-kurumlar-vergisi-odeyenler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KURUMLAR VERGİSİ’NDE ŞAMPİYON NOVA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir