O Bankadan Müjdeli Haber: 30 Bin Lira Faizsiz Kredi İmkanı!

O Bankadan Müjdeli Haber: 30 Bin Lira Faizsiz Kredi İmkanı!

Faizsiz Finansman İmkanı Sunuluyor

Akbank, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak kadınlara yönelik finansal destek paketini duyurdu. Türkiye’nin saygın finans kuruluşlarından biri olan Akbank, ihtiyaç sahibi kadınlara yönelik olarak faizsiz kredi ve sıfır faizli taksitli nakit avans fırsatını başlattı.

Başvuru Koşulları ve Süreci

Bu benzersiz kampanyadan faydalanmak isteyen kadınlar, Akbank mobil uygulamasını indirdikten sonra, “Akbanklı olmak istiyorum” seçeneği ile uygulama üzerinden kayıt olmalılar. Kampanya, yalnızca 22 Ocak 2024 – 15 Mart 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil üzerinden ilk kez müşteri olma işlemini tamamlayanlar için geçerlidir. Akbank’a yeni katılan müşteriler, müşteri olduktan sonraki 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabileceklerdir.

Finansman Detayları ve Şartlar

Akbank, bu özel kampanya ile kadınlara maksimum 30 bin TL’ye kadar faizsiz finansman sunuyor. Kredi başvuruları, Akbank Mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla yapılabilmekte ve başvurular Akbank tarafından değerlendirilmektedir. Onaylanan kredi tutarı, minimum 1.000 TL ve maksimum 10.000 TL arasında olacak şekilde, en fazla 6 ay vade ile kullanılabilecektir. Bu kampanyadan yararlanacak olanlar, faizsiz kredi ve taksitli nakit avans için sadece bir kez başvuruda bulunabilecekler.

Akbank, bu kampanyası ile kadınlara ekonomik özgürlüklerini desteklemeyi ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. (Haber Merkezi)

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
O Bankadan Müjdeli Haber: 30 Bin Lira Faizsiz Kredi İmkanı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir