Tezgahların Yıldızı O Oldu: Bolulu Teyze Ormanların Bereketini Satıyor

bolu sabriye cihat 4

Kanlıca mantarının lezzetini öne çıkaran Cihat, “Bunu istersen haşla ya da tereyağında kızartıp yiyebilirsin. İsterseniz domates ve biberle sote yaparak yenebilir. Lezzeti gerçekten güzeldir” diyerek mantarın çeşitli yemeklerde kullanılabileceğine dikkat çekti.

Bolu’nun soğuk iklimine meydan okuyarak ormanın nimetlerini pazar yerine taşıyan Sabriye Cihat, hem sağlıklı bir alternatif sunuyor hem de aile ekonomisine katkıda bulunarak takdir topluyor.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Tezgahların Yıldızı O Oldu: Bolulu Teyze Ormanların Bereketini Satıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir