TOBB’da Gerede’nin İş Dünyasına Değinildi

TOBB İstişare Toplantısı

Sorunlar ve Çözümler Konuşuldu

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerilerinin değerlendirildi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısına katılım sağlayarak, ilçemiz Gerede’nin iş dünyasında ki sorunları dile getirdi.

TOBB İkiz Kulelerde Önemli İsimler!

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, toplantı da ilçemizin iş dünyasının sorunları ve çözüm önerilerini Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı; Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler ’de gerçekleştirildi.​

Açıklama

Hisarcıklıoğlu, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmesinde, “Önceliğimiz üretim, istihdam, yatırım ve ihracat. Beklentimiz; el birliği, akıl birliği ile sektörlerde, illerde yaşanan sıkıntıların çözülmesi. Birliğimizin ev sahipliğinde Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, Bakan Yardımcılarımız ve Bakanlık bürokratlarının katılımıyla Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Reel sektörün sıkıntılarını, talep ve önerilerini aktardık. Sayın Bakan uygulanan programın hedeflerini ve yol haritasını anlattı. Faydalı bir toplantı oldu. Reel sektörün ve illerin sesine daha fazla kulak verilmesini bekliyoruz” ifadesini kullandı.

(Haber: Kemal Akın)

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOBB’da Gerede’nin İş Dünyasına Değinildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir