TOGG İçin Flaş Karar! 2. El Fiyatı Üzerinde Satanlara Ceza Yolda

Ticaret Bakanlığı, Togg marka otomobillerin ikinci el satış ilanlarını yakından incelemeye başladığını açıkladı.

1692785164818704727

Ticaret Bakanlığı, Togg marka otomobillerin ikinci el satış ilanlarını yakından incelemeye başladığını açıkladı. Bakanlık, sıfır fiyatının üzerinde satış yapmaya çalışan kişilere kesinlikle izin verilmeyeceğini ve Togg’un itibarını olumsuz etkileyebilecek her türlü girişime göz yumulmayacağını vurguladı. Bakanlık, bu tür girişimlerin ciddi şekilde cezalandırılacağını da belirtti. Bu adım, Togg otomobillerinin ikinci el piyasasında adil bir rekabet ortamının sağlanması ve markanın itibarının korunması amacıyla atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Togg marka otomobillerle ilgili olarak otomotiv sektörüne yönelik alınan kararlar ve tedbirler çerçevesinde kanunlara aykırı bazı ilanların verildiği tespit edildiği ve bu konuda şikayetlerin geldiği ifade edildi. Bakanlık, söz konusu aykırılıklara karşı gerekli önlemleri alma ve gerektiğinde yaptırımları uygulama konusundaki kararlılığını vurguladı. Bu adımın, otomotiv sektöründe adil bir rekabet ortamının sürdürülmesi ve tüketicilerin haklarının korunması amacıyla atıldığı belirtildi.

“TOGG, Sıfır Fiyatı Üzerinde Kesinlikle Satılmayacak”

Togg marka otomobillerin ikinci el satış ilanlarına ilişkin Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, sıfır fiyatının üzerinde satış yapmaya çalışanlara kesinlikle taviz verilmeyeceği vurgulandı. Açıklamada, “Küresel markamızın prestijine zarar verebilecek girişimlere göz yumulmayacaktır. Üretim hattından çıkarak tüketicilerle buluşan milli teknoloji ürünü Togg, otomotiv sektöründe fiyat dengesinin sağlanması açısından son derece kritik bir yerli araç olmanın ötesinde, fırsatçıların basit oyunlarına boyun eğmeyecek kadar stratejik bir varlığımızdır.”

“Otomobil sektörünün öncüsü olarak ilerlerken, Togg’un başarısıyla beraber manipülatif ve yanıltıcı girişimlerle karşılaşılması halinde, Ticaret Bakanlığı gerekli hukuki yaptırımları kesinlikle kararlılıkla uygulayacak ve etkili caydırıcı tedbirleri hızla hayata geçirecektir.” şeklinde belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOGG İçin Flaş Karar! 2. El Fiyatı Üzerinde Satanlara Ceza Yolda

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir