TOKİ Bolu için de duyurdu! 120 ay vadeyle kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz

featured

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlara uygun ödeme seçenekleri sunarak ev sahibi olmalarını sağlamayı misyon edindi. Bu misyon doğrultusunda TOKİ, geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde 42 ilde yeni konutların satışı için bir ihale ilanı yayınladı.

TOKİ, Türkiye’nin çeşitli illerinde ikamet eden bireyler için ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürmeyi amaçlıyor. Uygun fiyatlı konut seçeneklerinin sunulduğu illerin arasında Bolu da bulunuyor.

TOKİ konutlarına nasıl başvuru yapılır?

Uygun fiyatlı TOKİ evlerine başvurmak isteyen bireyler başvurularını Emlak Müzayede aracılığıyla başlatabilirler. TOKİ bu konutların satışı için açık artırmayı Salı gününe denk gelen 1 Ağustos 2023 tarihine planlamıştır. Açık artırma saat 10:30’da başlayacaktır. Açık artırma sırasında bankacılık hizmetlerinin aksamaması için Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. açık artırma işlemlerinin ve para yatırma işlemlerinin gerçekleştirileceği resmi bankalar olarak belirlenmiştir.

Söz konusu 42 ilde satışa sunulan konutların fiyat aralığı konuma göre değişmektedir. Uygun fiyatlı bu evler için başlangıç fiyatı 568.000 TL iken üst aralık 4 milyon TL’ye ulaşmaktadır.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOKİ Bolu için de duyurdu! 120 ay vadeyle kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir