1. Haberler
  2. Genel
  3. Ankara Sincan’da Yaz Festivali Coşkusu Sürüyor

Ankara Sincan’da Yaz Festivali Coşkusu Sürüyor

ankara sincanda yaz festivali coskusu suruyor FYEuRaXH.jpg

Ankara’nın Sincan ilçesinde düzenlenen Yaz Festivali etkinlikleri devam ediyor.

Sincan Belediyesi, Yaz Festivali etkinlikleri çerçevesinde Sincan Park’ta unutulmaz bir organizasyon gerçekleştirdi. Festivalin ilk kez düzenlenen ‘Memleket Günleri’ kapsamında, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da etkinliğe katılarak festival alanını ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti.

Sincan Park’ta, konserler, yerel lezzet stantları ve birçok etkinlikle devam eden Yaz Festivali, Memleket Günleri ile başladı. Ankaralılar Derneği’nin kurduğu stantlar, Ankara’nın çeşitli lezzetlerini ve kültürel renklerini festivalde vatandaşlarla buluşturdu. Ayrıca, etkinlik boyunca Ankara havaları ile seğmen gösterileri de izleyiciye keyifli anlar yaşattı.

Belediye Başkanı Murat Ercan, festival alanında yaptığı konuşmada, “Festival kapsamında düzenlenen bu güzel etkinlik, kültür ve geleneklerimizi yaşatmamıza, gelecek nesillere aktarmamıza ve birlik beraberlik ruhumuzu güçlendirmemize vesile oldu. Tüm vatandaşlarımızı Sincan Park festival alanına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Festival 24 Ağustos’a Kadar Sürecek

Yaz Festivali, 24 Ağustos’a kadar devam edecek. Yöresel Ürünler Fuarı; Yozgatlılar, Çankırılılar, Ağrılılar, Çorumlular, Kırşehirliler, Kırıkkaleliler, Tokatlılar ve Gümüşhaneliler günleri ile bu sürede ziyaretçilerini ağırlayacak.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara Sincan’da Yaz Festivali Coşkusu Sürüyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip