1. Haberler
  2. Genel
  3. Ankara’da “Savcıyım, Polisim” Yalanıyla 37 Milyon Liralık Vurgun

Ankara’da “Savcıyım, Polisim” Yalanıyla 37 Milyon Liralık Vurgun

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, kendilerini kamu görevlisi gibi tanıtarak vatandaşları dolandıran çeteye yönelik yürütülen soruşturmada 18 kişinin tutuklandığını duyurdu. Şüphelilerin, toplam 9 kişiyi 37 milyon 550 bin lira dolandırdığı tespit edildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Sahtecilik ve Dolandırıcılık Suçları Soruşturma Bürosu, şüphelilerin kendilerini polis ya da savcı olarak tanıttıkları ve bu yolla 9 mağdurdan toplam 37 milyon 550 bin lira para aldıklarını belirledi.

24 şüpheli gözaltına alındı, 18’i tutuklandı

Soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ile koordineli yürütülen operasyonlarda toplam 24 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 24 kişiden 18’i tutuklandı, 6’sı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Soruşturma titizlikle sürüyor

Cumhuriyet Başsavcılığı, söz konusu soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ankara’da “Savcıyım, Polisim” Yalanıyla 37 Milyon Liralık Vurgun
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip