1. Haberler
  2. Genel
  3. Çankırı’nın Yöresel Lezzetine Hayran Kaldılar

Çankırı’nın Yöresel Lezzetine Hayran Kaldılar

cankirinin yoresel lezzetine hayran kaldilar dWG2slYH.jpg

Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen turist kafileleri, Çankırı’nın tarihi yapılarıyla birlikte yöresel lezzetlerini keşfetti.

Türkiye’nin dört bir yanından Çankırı’ya gelen vatandaşlar, kentin yöresel yemeği olan Keloğlan tarhanasına hayran kaldı.

Kafileler, önce müzeleri gezerek Çankırı’nın köklü tarihine tanıklık etti. Ardından dünyanın en büyük tuz mağaralarından biri olan Tuz Mağarası’nı ziyaret eden turistler, kentin mutfağının farklı tatlarını deneme fırsatı buldu.

Keloğlan tarhanası, sarımsaklı et ve Çankırı pidesi gibi yöresel lezzetleri tadan ziyaretçiler, özellikle Keloğlan tarhanasına büyük ilgi gösterdi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çankırı’nın Yöresel Lezzetine Hayran Kaldılar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip