1. Haberler
  2. Genel
  3. Diyarbakır’da Dev Operasyon: 12 Milyon Kök Kenevir Ele Geçirildi

Diyarbakır’da Dev Operasyon: 12 Milyon Kök Kenevir Ele Geçirildi

featured

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da düzenlenen operasyonda 12 milyonun üzerinde kenevir ve skunk bitkisi ele geçirildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da gerçekleştirilen jandarma operasyonu hakkında bilgi verdi.

Bakan Yerlikaya, jandarmanın 100 tondan fazla toz esrar elde edilebilecek 12 milyon 389 bin kök kenevir ve skunk ele geçirdiğini açıkladı.

Bakan Yerlikaya, bu operasyonun uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olduğunu vurguladı. Jandarmanın bu tür başarılı operasyonlarla ülke genelinde güvenliği sağlamak için kararlılıkla çalıştığını belirtti.

Uyuşturucu ile mücadelenin devam edeceğini ifade eden Bakan, halkın sağlığını korumak adına tüm önlemlerin alınacağını ifade etti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbakır’da Dev Operasyon: 12 Milyon Kök Kenevir Ele Geçirildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip