Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve İl Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ile il genel meclis üyeleri, Dede Yaylası’na bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaret kapsamında, tarihi ve kültürel mirasın korunması, manevi bağların güçlendirilmesi amacıyla düzenlenmiş olan “Geleneksel Bahaddin Gazi Anma Günü ve Dede Yaylası Şenlikleri” öncesinde tüm altyapı ve üstyapı eksikliklerinin giderilmesi için yürütülen faaliyetler detaylı bir şekilde ele alındı.
Heyet, şenliklerin tarihe, kültüre ve manevi değerlere sahip çıkma açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Tüm Karabüklü vatandaşlar, Dede Yaylası’ndaki buluşmaya davet edildi.
Geleneksel Bahaddin Gazi Anma Günü ve Dede Yaylası Şenlikleri, 2 Ağustos Pazar günü saat 11.00’de Dede Yaylası’nda gerçekleştirilecek.
(Haber Merkezi)


















