Zonguldak Devrek Kaymakamı Muhammet Evlice, Balıkesir’in Havran ilçesine tayin oldu. Kaymakam Evlice, Devrek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek vedalaşan Evlice, burada duygusal anlar yaşadı.
Görev süresi boyunca yaptığı çalışmalarla halkın takdirini kazanan Kaymakam Evlice, huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek onların hayır dualarını aldı.
Huzurevi yönetimi ve yaşlılar, Kaymakam Evlice’ye bugüne kadar gösterdiği ilgi için teşekkür etti. Yaşlılar, “Yeni görev yerinizde başarılar diliyoruz, hakkınızı helal edin” diyerek Evlice’yi uğurladı.
Devrek’teki görevini tamamlayan Muhammet Evlice’nin, önümüzdeki günlerde Balıkesir’in Havran ilçesinde görevine başlayacağı öğrenildi.
(Haber Merkezi)