1. Haberler
  2. Genel
  3. Kocaeli’deki Sahilde Denize Giren Genç Hayatını Kaybetti

Kocaeli’deki Sahilde Denize Giren Genç Hayatını Kaybetti

Kandıra'da dalgalı denize giren genç, tüm uyarılara rağmen denize girdi ve hayatını kaybetti. Bu trajik olay, denizin tehlikelerini bir kez daha gözler önüne seriyor. Detaylar ve daha fazlası haberimizde.

kocaelideki sahilde denize giren genc hayatini kaybetti tXkAFra5.jpg
0
Paylaş

İstanbul’dan Kocaeli’nin Kandıra ilçesine gelen ve yasak olduğu halde dalgalı denize giren gencin cenazesine ulaşıldı. Muharrem Elitaş (24), 15 Haziran tarihinde Demirçakıl Koyu’nda denize girdi ve dalgalar arasında kayboldu.

Denizde çırpınan Elitaş’ı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik, kıyı emniyeti, jandarma, komando ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Havadan helikopterle, denizden de botla arama çalışmaları başlatıldı.

Arama çalışmaları sırasında Elitaş’ın cenazesi dün denizde bulundu.

Otopsi yapılmak üzere morga kaldırılan cenazenin daha sonra defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildiği öğrenildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kocaeli’deki Sahilde Denize Giren Genç Hayatını Kaybetti
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip