1. Haberler
  2. Genel
  3. Pazar Yerinde Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Ağır Yaralandı!

Pazar Yerinde Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Ağır Yaralandı!

Pazar Yerinde Bıçaklı Kavga

Pazar yerinde, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, bıçakların da kullanıldığı şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Yaşanan arbede sırasında C.Ç. isimli şahıs bıçaklanarak ağır yaralanırken, kardeşi A.Ç. ise darp sonucu hafif sıyrıklarla olayı atlattı.

Sağlık ve Polis Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Kastamonu’nun Kuzeykent Mahallesi’nde bulunan pazar alanında meydana gelen olayda, Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler.

C.Ç.’nin Hayati Tehlikesi Devam Ediyor

Hastanede tedavi altına alınan C.Ç.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kardeşi A.Ç.’nin ise ayakta tedavi edildiği belirtildi.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Pazar Yerinde Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Ağır Yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip