1. Haberler
  2. Genel
  3. Şehitlerin Hatırası Haymana’da Yaşatılacak

Şehitlerin Hatırası Haymana’da Yaşatılacak

sehitlerin hatirasi haymanada yasatilacak ChnUrUEW.jpg

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir trafik kazası sonucunda şehit düşen Jandarma personeli Emre Polat ile askerliğinin sadece 10. gününde hayatını kaybeden Piyade Er Halil İbrahim Yılmaz’ın isimleri, Haymana’da yaşatılacak.

Ankara Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, bu iki kahramanın adlarının ilçede yaşatılacağını duyurdu. Başkan Koç, “Şehit Emre Polat’ın ismini, görev yaptığı Haymana İlçe Jandarma Komutanlığı’na giden ‘Aslan Ağzı’ sokağına vereceğiz. Ayrıca, Haymanalı hemşehrimiz Şehit Piyade Er Halil İbrahim Yılmaz’ın adını da ailesinin yaşadığı ‘Kızıl Yokuş’ sokağına vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Koç, Haymana’nın şehitler diyarı olarak bilindiğini vurguladı ve “Şehitlerimizin anısı her zaman kalbimizde yaşayacak. Bu topraklar için canını veren kahramanlarımızı asla unutmayacağız.” dedi.

Belediye yetkilileri, sokak isimlerinin en kısa sürede resmiyete döküleceğini ve yeni tabelaların yerleştirileceğini belirtti. İlçe halkı ise bu kararı memnuniyetle karşılayarak Başkan Koç’a teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şehitlerin Hatırası Haymana’da Yaşatılacak
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir