1. Haberler
  2. Genel
  3. Şeker Hastası Genç Yolda Yürürken Bir Anda Yere Yığıldı

Şeker Hastası Genç Yolda Yürürken Bir Anda Yere Yığıldı

Şeker Hastası Genç Yolda Yürürken Bir Anda Yere Yığıldı

Yolun karşısına geçmekte olan genç bir vatandaş, yürüdüğü sırada aniden fenalaşarak yere düştü. O anlara tanık olan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Eskişehir’de Tepebaşı ilçesinde meydana gelen olayda, ilerlemekte olan erkek şahıs bir anda yere yığıldı. Düşüş sırasında başını sert bir şekilde zemine çarptığı görüldü.

Vatandaşlar Durumu Sağlık Ekiplerine Bildirdi

Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, yerde hareketsiz yatan kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Şeker Hastası Olduğu Belirtildi

Yapılan kontrollerde, fenalaşan gencin şeker hastası olduğu öğrenildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede Tedavi Altına Alındı

Ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne götürülen genç, burada tedavi altına alındı. Sağlık durumuyla ilgili net bir açıklama yapılmadı.

(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şeker Hastası Genç Yolda Yürürken Bir Anda Yere Yığıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip