Beton mikserinin kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada araçtaki iki kişi yaralandı. Yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.
Karabük’ün Yenice ilçesi Merkez Mahallesi’ndeki İlkgelmez Mezarlığı yolunda seyir halinde olan 25 AEM 974 plakalı beton mikseri, sürücüsünün virajı alamaması sonucu devrildi. Kazada sürücü M.K. ile araçta yolcu olarak bulunan E.T. çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.
Ambulanslarla Yenice Devlet Hastanesi’ne götürülen iki yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Yol Kısa Süreliğine Trafiğe Kapandı
Kaza nedeniyle yol kenarındaki bir elektrik direği zarar gördü. Ayrıca mikserden sızan mazot yola döküldü. Güvenlik gerekçesiyle trafik kısa süreliğine durdurulurken, yapılan temizlik çalışmalarının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.
(İHA)