1. Haberler
  2. Güncel
  3. 4 Mağdura Zulmeden Arsız Çete Çökertildi

4 Mağdura Zulmeden Arsız Çete Çökertildi

Tehdit, şantaj ve sahte senetle dolandırıcılık yapan çeteye operasyon

Ankara’da, tehdit, şantaj ve sahte senet düzenlemeleri ile 4 kişiyi 17 milyon Türk lirası dolandıran bir çeteye yönelik operasyon gerçekleştirildi.

4 Mağdur, sahte senetlerle zorla imzalatılarak büyük bir dolandırıcılık girişimine uğradı. Mağdurların şikayetleri üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, olaya dair soruşturma başlattı.

Ankara Gasp Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu düzenlenen operasyonda 5 şüpheli yakalandı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 3 ruhsatsız silah ve 170 mermi ele geçirildi.

Silahlardan birinin, kısa menzilli 6.35 çapında iki mermi alabilen anahtarlık silahı olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, 2 günlük sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
4 Mağdura Zulmeden Arsız Çete Çökertildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip