1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bolu’da 25 Kişilik Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı

Bolu’da 25 Kişilik Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı

Bolu’da 25 Kişilik Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı
0
Paylaş

Bolu’da, Şevval ayında umre ibadetini yerine getirmek üzere yola çıkan 25 kişilik kafile, dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Ramazan ayının sona ermesinin ardından umreye gitmek için başvuruda bulunan 25 kişi için Bolu Otogarı’nda uğurlama programı gerçekleştirildi. Programa İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, din görevlileri, umre yolcuları ile aileleri katıldı.

Bolu’da 25 Kişilik Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı2

“Umre Sadece Bir Ziyaret Değil”

Program kapsamında umrecilerle bir araya gelerek sohbet eden Demirtaş, “Umre sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda kalbi bir dönüşüm fırsatıdır. Mukaddes beldelerde yapacağınız ibadetler ve edeceğiniz dualar ümmetimiz için büyük bir değer taşımaktadır. İbadetlerinizin kabul olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.

Dualarla Uğurlandılar

Yapılan duanın ardından umre yolcuları, kendilerini uğurlamaya gelen aileleri ve yakınlarıyla vedalaşarak kutsal topraklara doğru yola çıktı.

(Haber: Sezai Ozan Dolgun)

Bolu’da 25 Kişilik Umre Kafilesi Dualarla Uğurlandı
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip