1. Haberler
  2. Güncel
  3. Bolu’daki Grand Kartal Otel Davasında Üçüncü Gün

Bolu’daki Grand Kartal Otel Davasında Üçüncü Gün

Bolu'daki Grand Kartal Otel Davasında Üçüncü Gün

Bolu’nun Kartalkaya bölgesindeki Grand Kartal Otel’de yaşanan ve tüm ülkeyi yasa boğan yangın felaketine ilişkin açılan davada, 19’u tutuklu olmak üzere toplam 32 sanığın yargılanmasına üçüncü gününde de devam ediliyor.

Aylar Geçti, Acılar Hâlâ Taze

21 Ocak tarihinde Bolu’nun önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya’da meydana gelen otel yangınında 78 kişi hayatını kaybetmiş, 133 kişi ise yaralı kurtulmuştu. Yaşanan bu büyük faciadan sonra başlatılan adli süreç kapsamında sanıklar dün ilk kez mahkeme karşısına çıktı.

Duruşma Spor Salonuna Taşındı

Yoğun katılımın beklendiği duruşmalar için Bolu Adliyesi’nin fiziki yetersizliği nedeniyle hazırlıklar günler öncesinden yapılmıştı. Bu kapsamda duruşmalar, Bolu Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilmeye başlandı. Bariyerlerle çevrilen salona, üçüncü gününde de katılımcılar geniş güvenlik önlemleri altında alındı. Sanıkların salona getirilmesinin ardından duruşmanın üçüncü oturumu başladı.

İlk İki Günde 17 Sanık İfade Verdi

Davanın ilk iki gününde toplam 17 sanığın savunmaları alındı. Duruşmaların ilerleyen günlerinde diğer sanıkların da ifadelerine başvurulması bekleniyor.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu’daki Grand Kartal Otel Davasında Üçüncü Gün
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip