Bolu’da bir kreşte eğitim gören 5 yaşındaki öğrenciler, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Bolu Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hayır Çarşısı’na gelen çocuklar, kendi yaşıtlarına destek olmak amacıyla oyuncak ve kıyafet bağışında bulundu.
20 Çocuk Yardım İçin Bir Araya Geldi
Görevli öğretmenlerinin refakatinde Hayır Çarşısı’na gelen 5 yaş grubundaki 20 öğrenci, evlerinde artık kullanmadıkları oyuncak ve kıyafetleri özenle paketleyerek getirdi. Çocukların bu duyarlı yaklaşımı, hem belediye çalışanları hem de vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Müdür Ergin Yönet’ten Teşekkür ve Hediye
Minikleri karşılayan Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Ergin Yönet, çocukların gösterdiği hassasiyetten ötürü teşekkür etti. Hayır Çarşısı personelinin de yardımıyla bağışlar teslim alındı. Ziyaretin sonunda çocuklara küçük hediyeler verildi.
Hayırsever miniklerin ziyareti, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.
(Haber: Kemal Akın)
















