Gerede’de yürütülen kapsamlı operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 72 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edildi.
Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilere göre, Bolu’nun Gerede ilçesinde çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 2025 yılı boyunca 60 kişi yakalanırken, 2026 yılının ilk iki ayında ise 12 kişi daha gözaltına alınarak adli mercilere teslim edildi.
Uyuşturucu Ticareti, Yaralama, Kaçakçılık…
Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 2025 yılı içerisinde yürüttüğü operasyon ve denetimlerde; uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, nitelikli dolandırıcılık, kasten yaralama ve kaçakçılık suçlarından aranan 60 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.
2026’nın İlk İki Ayında 12 Kişi
Emniyet ekipleri 2026 yılının Ocak ve Şubat aylarında da çalışmalarını sürdürdü. Bu süreçte çeşitli suçlardan aranması bulunan 12 kişi daha yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
İlçe genelinde aranan şahıslara yönelik uygulamaların sürdüğü, kamu düzeni ve güvenliğin sağlanmasına yönelik faaliyetlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.
(Haber Merkezi)


















