1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gerede’de Büyük Tehlike: Köylüler İsyan Bayrağını Çekti

Gerede’de Büyük Tehlike: Köylüler İsyan Bayrağını Çekti

Gerede'de Büyük Tehlike Köylüler İsyan Bayrağını Çekti

Gerede’ye bağlı Sofular, Karaköy, Kürkçüler, Samat, Salur ve Karapazar köylerinde yaşayan vatandaşlar, sorunlarının çözülmesini istiyor.

Bolu’nun Gerede ilçesine bağlı Sofular, Karaköy, Kürkçüler, Samat, Salur ve Karapazar köylerini birbirine bağlayan grup yolunda, vatandaşlar şerit çizgilerinin çekilmesini talep ediyor. Özellikle gece yolculuklarında düşük görünürlük sürücüler için büyük sıkıntı yaratırken, bu durum kazalara davetiye çıkarıyor.

Gerede'de Büyük Tehlike4

Vatandaşlardan Yetkililere Çağrı

Köy sakinleri, uzun süredir gündemde olan bu sorunun çözülmesini isteyerek, gerekli mercilerden şerit çizgilerinin en kısa sürede yapılmasını talep ediyor. Vatandaşlar, çizgilerin olmaması nedeniyle yolun özellikle karanlıkta tehlikeli hale geldiğini vurguluyor.

Kazaların Önüne Geçilmesi Bekleniyor

Bölge halkı, çizgilerin çekilmesiyle birlikte hem trafik güvenliğinin sağlanacağına hem de olası kazaların önleneceğine inanıyor. Köylüler, bu konuda yetkililerden bir an önce adım atılmasını bekliyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Büyük Tehlike: Köylüler İsyan Bayrağını Çekti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip