1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gerede’de Fahiş Fiyat Skandalı: Bir Ürünün Fiyatı Ortalığı Karıştırdı

Gerede’de Fahiş Fiyat Skandalı: Bir Ürünün Fiyatı Ortalığı Karıştırdı

Gerede’de Fahiş Fiyat Skandalı2
0
Paylaş

Gerede’de yaşanan fiyat tartışması sosyal medyada gündem oldu.

Bir sürücü Gerede’deki bir akaryakıt istasyonunda satılan cam suyunun fiyatına tepki gösterdi. 400 TL’lik fiyat etiketiyle karşılaşan vatandaşın paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada yayılırken binlerce kişi “bu kadar da olmaz” yorumlarıyla destek verdi.

İstanbul’dan Ankara yönüne seyahat eden sürücü, Gerede’de mola verdiği istasyonda yaşadıklarını şöyle aktardı:
“Yol kenarı tesisleri normalden pahalıdır algımız var ancak bu hava şartlarında bunu fırsata çevirmek vicdansızlık. Cam suyu 400 TL. Önce aldım, fahiş fiyat olduğu için iade etmek istedim.”

Fahiş Fiyat

Personelin Üslubu Da Tartışma Yarattı

Sürücü, iade sürecinde karşılaştığı tutumu da eleştirdi:
“Cam suyu satıldığı için iade alırım, başka şey iade etmek isteseydiniz sizi bekletirdim dedi kasadaki personel. Üsluba mı kızayım, bu konuma bizi düşürenlere mi bilemiyorum.”

“Aynı Marka İnternette 100 Lira”

İlgili ürünün internette çok daha uygun fiyatlara satıldığını belirten sürücü, “Aynı marka internette 100 liraya da var 300 liraya da” diyerek yaşanan fiyat uçurumuna dikkat çekti.

Gerede’de Fahiş Fiyat Skandalı3

Sosyal Medyada Binlerce Kişi Destek Verdi

Yaşanan olay sosyal medyada hızla yayıldı. Gerede’deki istasyona yöneltilen tepkiler birçok platformda gündem oldu. Kullanıcılar, “kış şartlarında yapılan fırsatçılığa sessiz kalmayın” diyerek yorumlar yağdırdı. Çok sayıda kişi yaşanan duruma hak vererek, sürücünün yanında olduklarını dile getirdi.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Fahiş Fiyat Skandalı: Bir Ürünün Fiyatı Ortalığı Karıştırdı
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip