1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gerede’de Kurban Seferberliği Başladı

Gerede’de Kurban Seferberliği Başladı

Gerede’de Kurban Seferberliği Başladı
0
Paylaş

Türkiye Diyanet Vakfı’nın 2026 yılı vekâletle kurban kesim organizasyonu kapsamında Gerede’de kurban bağışı stantları açıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yürütülen 2026 Yılı Vekâletle Kurban Kesim Organizasyonu kapsamında, Gerede İlçe Müftülüğü tarafından Yeni Cami önü ve Cumhuriyet Meydanı’nda kurban bağışı stantları hizmete açıldı.

Protokol Üyeleri Stantları Ziyaret Etti

İlçede kurulan kurban bağışı stantlarını Gerede Kaymakamı Fatih Kaya, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve İlçe Müftüsü Ergün Bulunmaz vatandaşlarla birlikte ziyaret etti. Ziyarette, yürütülen organizasyon hakkında bilgi alındı.

Bağışlar 26 Mayıs’a Kadar Sürecek

Vatandaşlar, arife günü olan 26 Mayıs tarihine kadar açık kalacak stantlardan vekâletle kurban bağışında bulunabilecek. Bağışlar ayrıca Gerede İlçe Müftülüğü, cami görevlileri, banka şubeleri ve PTT şubeleri aracılığıyla da yapılabilecek.

Cumartesi Günleri Kapalı Pazar Yerinde Stant Kurulacak

Organizasyon kapsamında cumartesi günleri kapalı pazar yerinde de kurban bağışı standı kurulacak. Vatandaşlara burada da vekâletle kurban bağışı konusunda hizmet verilecek.

Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yürüttüğü organizasyona hayırsever vatandaşların destek vermesi bekleniyor.

(Haber: Kemal Akın)

Gerede’de Kurban Seferberliği Başladı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip