1. Haberler
  2. Güncel
  3. Geredeli İsim Göynük’ü Coşturdu!

Geredeli İsim Göynük’ü Coşturdu!

Geredeli İsim Göynük'ü Coşturdu

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının düzenlendiği Göynük’te sunuculuğu üstlenen Geredeli By SEMPATİK, sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

Bolu’nun Göynük ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Göynük Belediyesi tarafından düzenlenen program, iki güne yayılan konserlerle devam etti.

Konserlerle Kutlama İki Güne Yayıldı

Göynük Belediye Başkanı Ali Oral, Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, “Protokol programı dışında akşam konserleri ile heyecanı iki güne yaymış olduk. Pazar akşamı Hamamönü Meydanı’nda Süleyman Aydın ve Tuğçe Kandemir konseri ile onbinlerle Zafer Bayramı coşkusunu birlikte yaşayacağız,” dedi.

By Sempatik
By SEMPATİK

Sunuculuğu By SEMPATİK Üstlendi

Etkinlikte sunuculuk görevini, Türkiye’nin en iyi sahne sunucusu ödülüne sahip radyo ve televizyon programcısı By SEMPATİK üstlendi. Uluslararası festivallerdeki sahne performanslarıyla tanınan By SEMPATİK, “Memleketim Bolu’da, tarihi ve güzellikleri ile çok özel bir ilçesi olan Göynük’te Zafer Bayramı coşkusunu hemşehrilerimle birlikte yaşayacağız. Onbinlerle unutulmaz bir gece olacak. Göynük Belediyesi’ne bu özel etkinlik için çok teşekkür ederim. Herkes Bolu’ya gelmeli, Göynük’ü görmeli!” ifadelerini kullandı.

(Haber: Davut Er)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Geredeli İsim Göynük’ü Coşturdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip