Geredeli Cumhuriyet Savcısı Selami Arık’ın koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında uyuşturucu satıcılarına yönelik bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda, çok sayıda suç kaydı bulunan 2 şüpheli yakalanarak tutuklandı.
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Selami Arık’ın talimatı ile yürütülen soruşturma kapsamında, Orhangazi Mahallesi’nde M.K. ve U.U. isimli şahısların uyuşturucu madde temin ederek satış yaptığı belirlendi.
50 Gram Uyuşturucu Ele Geçirildi
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonda, şüpheliler 6 parça halinde satışa hazır 50 gram sentetik kannabinoid maddesi ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemleri için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
Çok Sayıda Suç Kaydı
Şüphelilerden M.K.’nin 16, U.U.’nun ise 13 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.
Tutuklanarak Cezaevine Gönderildiler
Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(Haber Merkezi)


















