1. Haberler
  2. Güncel
  3. Geredeliler Dikkat! Bayram Öncesi Her Şey Değişti

Geredeliler Dikkat! Bayram Öncesi Her Şey Değişti

Geredeliler Dikkat!
0
Paylaş

Gerede’de arefe günü saat 13.00 sonrası uygulama değişti. Bayram süresince geçerli olacak yeni düzen ve dikkat edilmesi gerekenler açıklandı.

Gerede’de eczaneler, 19 Mart 2026 Perşembe günü (Arefe Günü) kapsamında yarım gün hizmet verdi. Saat 13.00 itibarıyla normal mesai sona ererken, şu an (13.09) itibarıyla ilçede yalnızca nöbetçi eczane hizmeti veriliyor.

Şu Anda Nöbetçi Eczane Hizmet Veriyor

Arefe günü saat 13.00’ten sonra nöbetçi eczane uygulamasına geçildi. Vatandaşlar ilaç ve sağlık ihtiyaçları için nöbetçi eczaneye yönlendiriliyor.

Bayram Boyunca Nöbetçi Sistem Devam Edecek

20-22 Mart tarihleri arasında Ramazan Bayramı süresince Gerede’de nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam edecek.

Gün Gün Nöbetçi Eczaneler

19.03.2026: Gerede Eczanesi
20.03.2026: Yeni Eczane
21.03.2026: Çevren Eczanesi
22.03.2026: Çiğdem Eczanesi

23 Mart’ta Normal Düzen Başlayacak

23 Mart Pazartesi günü itibarıyla eczaneler yeniden normal mesai saatlerine dönecek ve rutin çalışma düzeni devam edecek.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Geredeliler Dikkat! Bayram Öncesi Her Şey Değişti
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip