Haftanın en çok izlenen dizileri (20 – 26 Ağustos 2023)

haftanin en cok izlenen dizileri 20 26 agustos 2023 gSN8RKWC.jpg

Türk televizyonlarında 20-26 Ağustos  2023 haftasının en çok izlenen dizileri belli oldu. Sıralamada geçen hafta da birinci sırada olan “Benim Güzel Ailem” bu hafta da birinciliğini sürdürdü.

Box Office Türkiye’nin haberine göre, Burak Sakar’ın derlediği prime time 20+ABC1 reyting listesine göre, “Veda Mektubu” final bölümüyle ikinci sırada yer alırken, dizi yayınlandığı 24 bölümde 2,93 reyting ortalaması elde etti. Yaz sezonunda iki haftayı birinci sırada tamamlayan “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisi ise bu haftayı üçüncü sırada tamamladı.

“Veda Mektubu” dışında, Fox TV’nin yaz sezonunda başlayan “Kısmet” isimli dizisi, 10’uncu bölümüyle ekranlara veda ederken ortalama reytingi 2,36 olarak kaydedildi.

SADECE 3 DİZİ REYTİNGİNİ ARTIRDI

Yaz sezonunda ekranlara gelen dizilerin düşüş trendi devam ederken, yayınlanan 11 dizi arasında sadece “Ruhun Duymaz”, “Maviye Sürgün” ve “Veda Mektubu” reytingini artırdı.

TV8 kanalının yedi haftadır süren artış trendi MasterChef’in Pazartesi ve Çarşamba yayınlarındaki düşüşleri nedeniyle sona erdi. Bunun yanı sıra program Salı günü 5,85 reytingle sezonun en yüksek seviyesine ulaştı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Haftanın en çok izlenen dizileri (20 – 26 Ağustos 2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir