Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (01.04.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

RABİA YERLİKAYA

Seben İlçesi Kabak Köyü halkından, merhum Nuri YERLİKAYA’nın eşi, Ayten ÜNAL ve Nilgün YILDIZ’ın anneleri, Tali ÜNAL, Bayram YILDIZ’ın kayınvalideleri, Hasan YILMAZ, Ayşe ALEMDAR’ın kardeşleri; Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yeni Camii de kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra  Bolu merkez Kabaklılar  Mezarlığına defnedilecektir.

NURİ AHMET ÖZDEMİR

Bünüş Köyü halkından, Fikriye ÖZDEMİR’in eşi, Özcan ve Ercan ÖZDEMİR’in babaları, Asya Lokantası sahibi (Nuri Usta); Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Bünüş Köyü mezarlığına defnedilecektir.

EMİNE ACAR

Güneyfelakettin Köyü halkından, Mehmet ACAR’ın eşi, Kudret ACAR’ın annesi, Hacer ACAR’ın kayınvalidesi; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Güneyfelakettin Köyü Demirciler Mahallesi mezarlığına defnedilecektir. Saat 15:45 de Sümer Yeni Camii önünden araç kaldırılacaktır.

NURETTİN DEMİRÖZ

Göynük İlçesi İbrahimdemiröz Köyü halkından; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Göynük İbrahimözü Köyü mezarlığına defnedilecektir.

KAMİL ÖZGÜR

Göynük İlçesi Bölücekova Köyü halkından; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Göynük Bölücekova Köyü mezarlığına defnedilecektir.

GÜNGÖR SAK

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Düzce Düverdüzü Köyü mezarlığına defnedilecektir.

DURMUŞ TERCAN

Mengen İlçesi Küçükkuz Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mengen Küçükkuz Köyü mezarlığına defnedilecektir.

AYŞE YAZICI

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Sakarya Akyazı merkez mezarlığına defnedilecektir.

MAKBULE TAŞ

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra İstanbul da defnedilecektir.

FATİH BALTA

Taşkesti Beldesi Karamurat Köyü halkından; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Taşkesti Karamurat Köyü mezarlığına defnedilecektir.

YUSUF ÇELİK

Gerede İlçemiz Halaçlar Köyünden; merhum Cemal Çelik’in oğlu, Yusuf, Yakup Çelik ve Şaziye Eröncer’in babaları, Ahmet ve Cemali İpek’in dayıları, Orhan Çelik’in amcası, Zeynettin Eröncer’in kayınpederi, Şeref Turgut’un eniştesi, Kazım Arslan ve Oğuzhan Şen’in dedeleri, Hacı Yusuf Çelik vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Yenimahalle Hacı Baki Çevikoğlu Caddesi’ndeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Halaçlar köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
2
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (01.04.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir