Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (02.01.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

AYŞE MUTLUER

Merhum Osman MUTLUER’in eşi, Ali ve Kemal MUTLUER’in babaları, Ufuk, Gökhan, Göknur, Filiz ve Ceren MUTLUER’in babaanneleri;

Cenazesi bugün Hacı Nakkaş Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Aşağısoku Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

FATMA TÜRKER

Yukarıçamlı Köyü halkından, merhum Bayram TÜRKER’in eşi, Halil İbrahim TÜRKER ve Huri BİLİR’in anneleri, Cevat TÜRKER, Melek İLBAŞI, Dilek ÖZEN’in yengelerİ;

Cenazesi bugün Yukarıçamlı Köyü Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Yukarıçamlı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

AYNUR YALÇIN

Kıbrısçık İlçesi Köseler Köyü halkından, Raziye ve merhum Hacı Mehmet YALÇIN’ın kızları, Sennur, Seycan, Yetiş, Kurban ve Bolu Belediyesi personeli İmdat YALÇIN’ın ablaları;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Kıbrısçık Köseler Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MURAT ÇALIŞKAN

Yukarısoku Mahallesi halkından, Orhan ÇALIŞKAN ve Nurhan CEYLAN’ın babaları;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Yukarısoku Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

FİDAN ÜSTÜNEL

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Düzce merkez mezarlığına defnedilecektir.

FATMA KAYAALP

Gerede İlçemiz Göynükören Köyünden; Ahmet Bircan Kayaalp’in eşi, Kerimullah Kayaalp’in annesi, Durmuş, Abdullah ve Rıdvan Kayaalp’in yengeleri, Kerim ve Kenan Doğançay’ın kayınvalideleri Fatma Kayaalp vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Göynükören Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HASAN BAŞYİĞİT

Gerede İlçemiz Yakakaya Köyünden; Osman ve Yusuf Başyiğit’in ağabeyleri, merhum Hasan Başyiğit’in babası, Kargaz personeli Adnan Atalay ve Bahri Yurt’un kayınpederleri, Dursun, Bayram, Yaşar, Kemalettin ve Alim Başyiğit’in amcaları Hasan Başyiğit vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yakakaya Köyü mezarlığına defnedilecektir.

BEDİHAT TURAN

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Sakarya Yorgalar Mezarlığına defnedilecektir.

BÜLENT KAHRAMAN

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Ankara Polatlı merkez mezarlığına defnedilecektir.

MAKBULE YORULMAZ

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Bartın Ulus Zafer Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MELİHA ÖZDAMAR

Gerede İlçemiz Orta Mahalleden; merhum Otobüscü Hacı Nurcan Özdamar’ın eşi, merhum Bircan ve Birgül Özdamar’ın anneleri Meliha Özdamar vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Orta Mahalle Ciğeroğlu Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

KAMİLE DEMİR

Gerede İlçemiz Demircisopran Köyünden; Tabak esnaflarından Kemal ve Kemalettin Çalışkan’ın teyzeleri, merhum Hüseyin Demir’in eşi Kamile Demir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Demircisopran Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

GÜZİN DEMİRALP

Eski Belediye Başkanlarından merhum Hayrettin Demiralp’in eşi, İş adamı Ziya Demiralp’in annesi Güzin Demiralp vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip İstanbul Kızıltoprak’ta kılınacak cenaze namazından sonra Karacaahmet mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (02.01.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 2 Ocak 2024, 11:42

    Ziya kardeşim merhume Yengemize ALLAHtan rahmet dileriz . Mekanı cennet olsun . Allah tüm yakınlarına sabırlar versin

    Cevapla