Bolu ve Gerede’de vefat edenler (04.11.2023)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

MEHMET ALTINIŞIK

Emine ALTINIŞIK’IN eşi Nevzat Çiğdem ve Songül ALTINIŞIK Sihan ARGÜL Şükran ÖZMADEN’in babaları

Cenazesi buğün Öksüz tekke camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası alpağut mahallesi mezarlığına defnedilecektir

SANİYE FIRAT

Aşağı karaköy mahallesi halkından (merhum) Ahmet FIRAT’ın eşi Saime ŞENEL Sabire YAMAN ve İsmail FIRAT’ın anneleri Ömer FIRAT ,Meral PINAR ve Melahat TÜRKER’in babaanneleri ;

Cenazesi buğün Aşağı karaköy mahallesi camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığına defnedilecektir.

NECATİ GÜREL

Yeniçağa ilçesinden; Sanayi esnaflarından Nesrin, Nermin ve Şenol Gürel’in babaları, Gerede İpragaz bayi Vedat Turan, emekli öğretmen Eşref Karagözoğlu ve Bülent Demirçakmak’ın kayınpederleri Necati Gürel vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeniçağa Ayşe Ali Dalgıç Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Yeniçağa Şehir mezarlığına defnedilecektir.

TALİP GÜLDEMİR

İlçemiz Süllertoklar Köyü Toklar Mahallesinden; Mustafa Güldemir’in kardeşi, Gerkonsan’dan emekli Hafız Kemal Güldemir’in yeğeni, Sanayi esnaflarından Fatih ve Feyzullah Güldemir’in amcaları, Talip Güldemir vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Süllertoklar Köyü Toklar Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Murat Kalaycı)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (04.11.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir