Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (05.01.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HACER AYDIN

Gövem Köyü halkından, Mehmet AYDIN’ın eşi, Sami AYDIN, Sebahat HEVESKER, Seher ÖZARSLAN’ın anneleri;

Cenazesi bugün Sümer merkez Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Gövem Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL SUBAY

Seyit Mahallesi halkından, Murat ve Müzeyyen SUBAY’ın babaları, Sigorta İl Müdürlüğü’nden emekli Müyesser SUBAY’ın eşi;

Cenazesi bugün Seyit Mahallesi Avşar Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Seyit Avşar mezarlığına defnedilecektir.

SARE BİRGÖREN

Gerede İlçemiz Yeni Mahalle eşrafından; Merhum Seyit Birgören’in eşi, Tabak esnaflarından Ramazan, Şükrü Birgören ve Şükran Akman’ın anneleri, Kerim Akman’ın kayınvalidesi, Hakan ve Seyit Birgören’in babaanneleri Sare Birgören vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yenecik Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ZELİHA MİRİCİ

Gerede İlçemiz Yakakaya Köyünden; Eski Muhtar Eyüp Mirici’nin eşi, Mehmet Mirici’nin annesi, Durmuş Kutlu ve Yüksel Yiğitbaş’ın kayınvalideleri Zeliha Mirici vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Yakakaya Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL GÜRBÜZ

Gerede İlçemiz Orta Mahalleden; Merhum Cici İbrahim Gürbüz’ün kardeşi, Berber Cici Mustafa Gürbüz’ün amcası, Uğur Gürbüz’ün babası, Eski Taksici Cici İsmail Gürbüz vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (05.01.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir