Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (05.02.2024)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

ÖZER ADIYAMAN

Murat ve Şerife ADIYAMAN’ın oğulları, İdris ADIYAMAN’ın torunu, Naciye Özlem MIZRAK’ın ağabeyi, Burhan AKTAŞ’ın yeğeni; Cenazesi bugün Borazanlar Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Borazanlar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

NURHAN YILMAZ

Alıçören Köyü halkından, İsmail YILMAZ’ın eşi, Nurten ARSLAN, Ayten ve Gülten ÖZCAN’ın anneleri, Fatih ARSLAN, Metin ve Tahsin ÖZCAN’ın kayınvalideleri; Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Alıçören Köyü mezarlığına defnedilecektir.

BİLGE ERDEM

Merhum İbrahim Orhan ERDEM’in eşi, Bedirhan ve Temel ERDEM, Elif Özlem BAŞARAN’ın anneleri, Vakıflar Bankası’ndan emekli; Cenazesi bugün Borazanlar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Alpağutbey Mezarlığına defnedilecektir.

HASAN ÖZTÜRK

Gerede İlçemiz Yeniyapar Köyünden; Davut ve Cihan Öztürk’ün babaları, Mehmet Top, Fevzi Top, Şaban Özarslan ve Adem Korkmaz’ın dayıları, Çetin Yaman’ın kayınpederi, Ahmet ve Samet Yaman’ın dedeleri Hasan Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Kitirler Mahallesi Ramazan Dede Caddesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yeniyapar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

OSMAN GÜNDOĞDU

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Ordu merkezde defnedilecektir.

EMİNE TEKİROĞLU

Gerede İlçemiz Seviller Mahallesinden; emekli Polis Memuru Ahmet Tekiroğlu’nun annesi Emine Tekiroğlu vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Giresun Merkez Çakırlı Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HASAN DAYANÇ

Gerede İlçemiz Yakaboy Köyünden; Celal ve Ekrem Dayanç’ın babaları Hasan Dayanç vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yakaboy Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (05.02.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir