Bolu ve Gerede’de vefat edenler (09.09.2023)

featured

9 Eylül 2023 Cumartesi günü (Bugün) Bolu ilimiz ve Gerede ilçemizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce ALLAH’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

NEBAHAT KANDEMİR

Mudurnu ilçesi İğneciler köyü halkından, Şeref KANDEMİR’ in eşi, Sabahat, Melahat, Erol, Orhan ve İrfan KANDEMİR’ in anneleri;

Cenazesi bugün Kılıçarslan caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Çığırtkanlar mezarlığına defnedilecektir.

DÖNDÜ DİNÇTÜRK

Tekke dere köyü halkından, (merhum) Nurettin BAYKAL’ın eşi, Cengiz, Alaattin, Metin, Selçuk BAYKAL ve Şaziye AYTAR’ın anneleri;

Cenazesi bugün Balcı caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası cami yanı Çıkınlar mezarlığına defnedilecektir.

FİRDES ACAR

Köroğlu mahallesi halkından, Bilgi ACAR’ın eşi, Mustafa ACAR’ın annesi, Abdulkadir BAGATIR, Havva YILDIZ, Rabia SARI, Fatma BAGATIR ve Muradiye YÜKSEL’ in kardeşi;

Cenazesi bugün Köroğlu mahallesi caminde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası Balcı cami yanı Çıkınlar mezarlığına defnedilecektir.

ÇAKIR SEZAİ TAŞAR

İlçemiz Yunuslar Köyünden; Tabakhane ve Çarşı esnaflarından Ersin Taşar’ın babası, Tabak esnaflarından Mustafa Kavcıoğlu’nun kayınpederi, Gerkonsan’dan emekli Selami Özçelik’in eniştesi Lastikçi Çakır Sezai Taşar vefat etmiştir. Cenazesi Saat:12.00’da Yenimahalle 100.Yıl okulu yanındaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yunuslar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

İBRAHİM ESMERAY

İlçemiz Ibrıcak Köyünden; İsmail ve Celal Esmeray’ın babaları Hacı İbrahim Esmeray vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Ibrıcak Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

TÜLİN YOL

İlçemiz sakinlerinden; Selahattin Yol’un gelini, Mehmet Yol’un eşi, Marangoz Cemali Ergüven’in yeğeni, Merhum Nevzat Yazgan’ın kızı, Mustafa ve Hüseyin Yazgan’ın kardeşleri Tülin Yol vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

İLYAS ÇETİNDAĞ

İlçemiz Sungurlar Köyünden; Hacıgillerden Mevlüt Çetindağ’ın babası, Osman Ay’ın eniştesi İlyas Çetindağ vefat etmiştir. Cenazesi Saat:15.30’da Yenimahalle Dereboyu Caddesindeki evinden alınarak İkindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Sungurlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Meral Bınar)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (09.09.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir