Bolu ve Gerede’de vefat edenler (10.11.2023)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HİKMET CANPOLAT

Tabaklar Mahallesi halkından, merhum Zühtü CANPOLAT’ın eşi, Hüseyin ve Ceyhun CANPOLAT’ın anneleri, Gönül ve Aylin CANPOLAT’ın kayınvalideleri;

Cenazesi bugün Kalıcı Konutlar Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığına defnedilecektir.

İBRAHİM ULUTÜRK

Rüzgarlar Köyü halkından, Nebahat ULUTÜRK’ün eşi, Zafer ve Tamer ULUTÜRK’ün babaları, Aslı AKSOY ULUTÜRK’ün kayınbabası, emekli Polis Memuru;

Cenazesi bugün Rüzgarlar Köyü Camii’nde kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Rüzgarlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

FATMA YILDIZ

İlçemiz Dayıoğlu Mahallesinden; merhum Taksici Fırfır Hasan Yıldız’ın eşi, merhum Şoför İsmail Yıldız ve merhume Hatice Çakıcı’nın anneleri, Mustafa, Suat ve Sevgi Çakıcı’nın anneanneleri, Hasan ve Melek Yıldız’ın babaanneleri Fatma Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Dayıoğlu Mahallesi Ihlamur Sokaktaki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

HAYRİYE SARIŞENOĞLU

İlçemiz Karapazar Köyünden; merhum Yunus Sarışenoğlu’nun eşi, merhum Yakup Erdoğan ve Mevlüt Erdoğan’ın ablaları, Dursun Sarışenoğlu’nun annesi Hayriye Sarışenoğlu vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Karapazar Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (10.11.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir