Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (10 Nisan 2024)

featured

HACI SADIK ÖZTÜRK

Gerede’nin Birinciafşar köyünden, Nazif Öztürk’ün babası, İlyas Öztürk’ün dedesi, Belediyeden emekli Remzi Şimşek’in dayısı Hacı Sadık Öztürk vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Birinciafşar Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilmiştir.

İSMAİL CALP

Gerede’nin İnköy köyünden, tabakhane esnaflarından Emrullah ve Şenol Calp’ın babaları, İsmail ve Furkan Calp’ın dedeleri İsmail Calp vefat etmiştir.

Cenazesi saat 15.00’de Bahçelievler Mahallesindeki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra İnköy mezarlığına defnedilecektir.

İBRAHİM DEMİRBAĞ

Gerede’nin Seviller Mahallesi’nden, Anakızlar’ın İsmail’in oğlu, Gerede Esnaflarından Mehmet Demirbağ ve Hüseyin Demirbağ’ın kardeşi, İsmail, Merve ve Başak Demirbağ’ın amcası, Dilek Şen’in eniştesi İbrahim Demirbağ vefat etmiştir.

Cenazesi saat 16.00’da Seviller Mahallesi Cumhuriyet Caddesindeki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

DURMUŞ MERMER

Dörtdivan ilçesi Ortaköy köyünden Ali Osman Mermer’in oğlu, Ayşe Mermer’in eşi, Nuray Yerlikaya ve Engin Mermer’in babası;

Cenazesi bugün Kültür Mahallesi Fatih Camii’nde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrasında Şehitler Mezarlığı’na defnedilecektir.

FADİME GÜLER

Kılıçarslan Camii’nde ikindi namazını müteakip Kılıçarslan Mezarlığı’na defnedilecektir.

MEHMET DOĞAN

Yeniçağ Sarayköy’den öğle namazını müteakip defnedilmiştir.

AYŞE AYKAY

Göynük Kayalıdere köyünden öğle namazını müteakip defnedilmiştir.

HALİT AKYOL

Ankara’dan uçakla gönderildi.

AYDIN SERÇE

Hamzabey köyünden Durmuş Serçe ve (Merhume) Emine Serçe’nin oğlu, Binnur Serçe’nin eşi, Halenur, Beyza ve Ömer Serçe’nin babaları, Aynur Uyman ve Ayten Tekin’in abisi;

Cenazesi bugün Hamzabey köyü Aşağı Mahalle Merkez Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrasında köy mezarlığına defnedilmiştir.

Vefat eden hemşehrilerimize yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (10 Nisan 2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir