Bolu ve Gerede’de vefat edenler (11.09.2023)

featured

11 Eylül 2023 Pazartesi günü (Bugün) Bolu ilimiz ve Gerede ilçemizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce ALLAH’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

BİLAL KOLAY

Merhume Safure KOLAY’ın eşi, Murat, Fatma ve İlknur KOLAY’ın babaları, Semerkant Camii eski bekçisi;

Cenazesi bugün Hacı Mahmut Ericek Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Dodurga Yeni Mezarlığa defnedilecektir.

SATILMIŞ BELİN

Kıbrısçık İlçesi Yazıca Köyü halkından, Tabaklar Mahallesinde ikamet eden, Merhume Sefa YÜCEL ve Hüseyin BELİN’in kardeşleri, Gizem BELİN’in babası;

Cenazesi bugün Siteler Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

HURİNAZ ERDOĞAN

Aşağıkuzören Köyü halkından, Ali ERDOĞAN’ın eşi, Esat, Cemalettin, merhum Recep ERDOĞAN, Mükerrem NARİN’in anneleri;

Cenazesi bugün Aşağıkuzören Köyü Gölcük Mahallesi Camii’nde kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra Aşağıkuzören Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MUSTAFA ÖZDEMİR

İlçemiz Halaçlar Köyünden; merhum Ahmet Özdemir’in oğlu, İsmail Özdemir’in babası, Şeref Özdemir’in kardeşi, Seyit Ahmet Türker ve Seyfi Erbay’ın kayınpederleri, Ahmet ve Şaban Erdoğan’ın enişteleri Mustafa Özdemir vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Yeni Mahalle Serçe Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Halaçlar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

SALİH TAŞAR

İlçemiz Yunuslar Köyünden; Hastane personeli Ramazan Taşar’ın babası, Şenol Bardakçı’nın kayınpederi, Tabak Esnaflarından İhsan Aktaş’ın yeğeni, Arif, Ali İhsan, Ramazan Aktaş, Ahmet, İsmail ve Yaşar Halıcıoğlu’nun dayıları, Hastaneden emekli Salih Taşar vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Dayıoğlu Mahallesi Avaroğlu Caddesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Yunuslar Köyü mezarlığına defnedilecektir.

AYSEL ERDOĞAN

İlçemiz Kitirler Mahallesinden; Ekmekçi Durmuş Erdoğan’ın eşi, Ekmekçi Ramazan Erdoğan, Zehra Yurdabakan ve Nesrin Aksoy’un anneleri, Murat Yurdabakan, Kadir Aksoy ve Semra Erdoğan’ın kayınvalideleri Aysel Erdoğan vefat etmiştir. Cenazesi saat 16.00’da Kitirler Mahallesi Migros arkasındaki evinden alınarak ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Hüseyin Calp)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (11.09.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir