Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (12.04.2024)

featured

Vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

SABİA YERLİKAYA

Osman YERLİKAYA’nın eşi, İbrahim, Ümit ve Erdal YERLİKAYA’nın annesi,  Hatice, Raziye ve Selda YERLİKAYA’nın kayınvalidesi; Cenazesi bugün Pembe Ulaş caminde kılınacak ikindi ve cenaze namazı sonrası Sağlık mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

SIDIKA BİLCAN

Tetemeçele köyü Hallar mahallesi halkından, Yunus BİLCAN’ın eşi, Fatma, Ahmet ve Hatice BİLCAN’ın annesi; Cenazesi bugün Cuma namazına mütakip köy mezarlığına defnedilecektir.

İLHAMİ KAYA

Mustafa ve Türkan KAYA’nın oğlu, Cenazesi bugün Mudurnu yukarı Örencik köyünde kılınacak cuma ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

FATMA BOSTANCI

Merhum Afer BOSTANCI’nın eşi, merhum Metin ve Sevim GÜRBÜZ’ün annesi; Cenazesi bugün cuma ve cenaze namazı sonrası kozlu köyü mezarlığına defnedilecektir.

HURİ YURDAKUL

Gerede İlçemiz Seviller Mahallesinden; tabak esnaflarından merhum Kazanlarlı Mustafa Yurdakul’un eşi, kemerci esnaflarından Şeref ve Mustafa Yılmaz anneanneleri, Huri Yurdakul vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.30’da Seviller Mahallesi Here Sokaktaki evinden alınarak İkindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

DURKADIN ÖZÇELİK

Gerede İlçemiz Aktaş Köyünden; merhum Hacı Enver Özçelik’in eşi, merhum Durmuş Ali Özçelik’in annesi, Durkadın Özçelik vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Aktaş Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

SEYİT AHMET ZAMBAK

Gerede İlçemiz Seviller Mahallesinden; Gürcanlar Petrolden emekli Halil Zambak’ın ağabeyi, Osman Ersan Zambak ve Batuhan Zambak’ın amcaları, Seyit Ahmet Zambak vefat etmiştir. Cenazesi saat 16.00’da Seviller Mahallesi Hilal Sokaktaki evinden alınarak İkindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Kemal Akın)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (12.04.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir