Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (14.02.2024)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

VASFİYE SARIKAYA

Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesi Gökören Köyü halkından, merhum İrfan SARIKAYA’nın eşi, Belediye personeli Şaziye SARIKAYA, Necati ve Ayşe SARIKAYA, Gülfiye PINARCI’nın anneleri; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Mudurnu Taşkesti Gökören Köyü Devalan mahalle mezarlığına defnedilecektir. Saat 11:00 da Mudurnu Yazıhanesi önünden otobüs kaldırılacaktır.

SATI İNANÇ

Kıbrısçık İlçesi halkından, merhum Mehmet İNANÇ’ın eşi, merhum Satılmış İNANÇ, Özcan ve Özkan İNANÇ, Aynur DİKMEN, Selvi KONUK’un anneleri; Cenazesi bugün Kıbrısçık merkez Camii de kılınacak, ikindi ve cenaze namazından sonra merkez mezarlığına defnedilecektir. Saat 14:30 da Aktaş Camii önünden otobüs kaldırılacaktır.

HÜSEYİN KALAYCI

Yukarı Civril Mahallesi halkından, Sebahat KALAYCI’nın eşi, İbrahim, İsmail, Mustafa KALAYCI, Hatice ERSOY’un babaları; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Yukarı Civril mahalle mezarlığına defnedilecektir.

HÜSEYİN ÖNDER ŞENER

Aynur ŞENER’in babası, Muhsin Ender ŞENER’in kardeşi, Emine SOYDEMİR’in eski eşi, Taner ŞENER, Tülay ŞENER KÜÇÜKADA’nın amcaları; Cenazesi bugün Paşaköy Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL YILDIRIM

Sarıcalar Mahallesi halkından, emekli öğretmen Sevim YILDIRIM’ın eşi, emekli öğretmen Muammer KAHRAMAN’ın kardeşi, Emre İlyas YILDIRIM, Hatice Gözde BAŞKAN’ın babaları; Cenazesi bugün Büyük Camii de kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Sarıcalar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET FATİH GÜLKANAT

Dağkent Mahallesi halkından, Hatice GÜLKANAT’ın eşi, Cem, Gökhan ve Hakan GÜLKANAT’ın babaları; Cenazesi bugün Dağkent Yurdaer Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

HANİFE ÖZKAN

Dörtdivan İlçesi Çalköy Köyü halkından; Cenazesi bugün öğle namazından sonra Dörtdivan Çalköy Köyü mezarlığına defnedilecektir.

ABDULLAH BABAYİĞİT

Gerede İlçemiz Mircekiraz Köyünden; merhum Hidayet Babayiğit’in oğlu, Telekomdan emekli Abdullah Babayiğit vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Mircekiraz Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

FATMA YİĞİT

Gerede İlçemiz Kitirler Mahallesinden; merhum Hüseyin Yiğit’in eşi, Gelir İdaresi Daire Başkanı Hasan Yiğit, Gerede Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Yiğit, Yıldırım Beyazıt Cami İmamı Muhsin Yiğit, Gümrük Memuru Mustafa Yiğit, Nimet, Şaziye ve Şeyma Yiğit’in anneleri, Mengen Özel İdare Müdürü Hasan Biçer ve Marangoz Mehmet Arslan’ın kayınvalideleri, Hacı Fatma Yiğit vefat etmiştir. Cenazesi saat 15.00’de Seviller Mahallesi Bocurgatoğlu Sokaktaki evinden alınarak İkindi namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

İLYAS ERDOĞAN

Gerede İlçemiz Ertuğral Köyü Karakuz mahallesinden; merhum Hüseyin Erdoğan’ın oğlu, Hasan Erdoğan’ın yeğeni, İsmail Erdoğan’ın ağabeyi, İlyas Erdoğan vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığında kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka Mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (14.02.2024)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir