Bolu ve Gerede’de vefat edenler (14.07.2023)

featured

14 Temmuz 2023 Cuma günü (Bugün) Bolu ilimiz ve Gerede ilçemizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Bolu’da vefat edenler

SELAHATTİN EKER

Yenisefa Köyü halkından, Ayşe EKER’in eşi, Emine ARSLAN’ın babası, Fatma CEYLAN, Sadettin, Sefer ve Hüseyin EKER, Safiye İFKAN, Hatice ÖZBAKAN’ın kardeşleri;

Cenazesi bugün Sümer Mahallesi Yukarı Camii de kılınacak, Cuma ve cenaze namazından sonra Yenisefa Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Gerede’de vefat edenler

İlçemiz Kitirler Mahallesinden; Tabak esnaflarından merhum İbrahim Başdemir’in eşi, Tabak esnaflarından Sami Başdemir, Sadi Başdemir ve Samim Başdemir’in anneleri, Nedret Başdemir, Bediha Başdemir ve Güler Başdemir’in kayınvalideleri Nurhayat Başdemir vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Kitirler Mahallesi Belkıs Sabancı Caddesindeki evinden alınarak Cuma namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

İlçemiz Sungurlar Köyünden; Tabak esnaflarından Selamet Çakır’ın babası, İlhan Çakır’ın dedesi, merhum Seyit Ahmet Çakır, Rafet Çakır, Hasan Çakır ve İbrahim Çakır’ın kardeşleri, Zeki Ekici ve Ahmet Narin’in kayınpederleri emekli İmam Remzi Çakır vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip Sungurlar Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

İlçemiz Salur Köyünden; Ali Sağlam’ın babası, Ramazan Sağlam’ın dedesi, Abdullah ve Mevlüt Kaçgın’ın dayıları Ali Sağlam vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Salur Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

-Vefat haberi geldiği zaman haberimiz güncellenmektedir.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (14.07.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir