Bolu ve Gerede’de vefat edenler (14.08.2023)

featured

14 Ağustos 2023 Pazartesi günü (Bugün) Bolu ilimiz ve Gerede ilçemizde vefat eden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

MUSTAFA BİLCAN

Hikmet BİLCAN’ın eşi, Abdullah BİLCAN, Şerife CAN, Emine ÇELEN, Fatma BULUT’un babaları, Mustafa CAN, Mehmet ÇELEN, Fatih BULUT’un kayınbabaları;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Tetemeçele Köyü Hallar Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

ŞEREF YİRMİLİ

Sandallar Mahallesi halkından, merhum Adil YİRMİLİ’nin eşi, Necip ve Gül YİRMİLİ’nin anneleri, Ahmet ve Mehmet UZUNÖZ’ün ablaları;

Cenazesi bugün Sandallar Camii’nde kılınacak, öğle ve cenaze namazından sonra Sandallar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

OSMAN ÖN

Seben İlçesi Yağma Köyü halkından;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Seben Yağma Köyü mezarlığına defnedilecektir.

FATMA DEMİRCİOĞLU

İlçemiz Afşartarakçı Köyünden; Merhum Hüseyin Demircioğlu’nun eşi, Merhum Ramazan Demircioğlu ve Nalan Demircioğlu’nun anneleri, Şakir Karadavut’un baldızı, Mevlüt Demircioğlu’nun yengesi Fatma Demircioğlu vefat etmiştir. Cenazesi Saat:12:00’da Yenimahalle Nalbant Caddesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Afşartarakçı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

MEHMET HALICIOL

İlçemiz Kayıkiraz Köyünden; Merhum Remzi Halıcıol’un oğlu, Merhum Kaptan Rıza Çiğdem’in kayınbiraderi, Adil Çiğdem’in dayısı, Kemal Halıcıol’un babası Mehmet Halıcıol vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Kayıkiraz Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra Köy mezarlığına defnedilecektir.

İSMAİL YURT

İlçemiz Güneydemirciler Köyü Gaziler Mahallesinden; Merhum Mustafa Yurt’un oğlu, Mevlüt Yurt’un kardeşi, Şemsi Yurt’un amcası, Mustafa Yurt’un babası, İsmail Yurt’un dedesi, Hasan Yıldız, Durmuş Yılmaz ve Mehmet Şener’in kayınpederleri Kaportacı Hacı İsmail Yurt vefat etmiştir. Cenazesi İkindi namazına müteakip Güneydemirciler Köyü Gaziler Mahallesi Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra Köy mezarlığına defnedilecektir.

(Haber: Batuhan Solğun)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu ve Gerede’de vefat edenler (14.08.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir