Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (14.12.2023)

featured

Vefat eden hemşehrilerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

BASRİ ÇAVUŞOĞLU

Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesi Ortaköy Köyü halkından, Nazmiye ÇAVUŞOĞLU’nun eşi, Esra ve Mertcan ÇAVUŞOĞLU’nun babaları, Sabri ve İbrahim ÇAVUŞOĞLU’nun kardeşleri;

Cenazesi bugün öğle namazından sonra Taşkesti Ortaköy Köyü Süveköy Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

HACER EMEKSİZ

İlçemiz Sofular Köyünden; Sanayi esnaflarından Motorcu Hacı Hüseyin Emeksiz’in eşi, Emre Emeksiz’in annesi, Enes Tunçer ve Telefoncu Cafer Başer’in kayınvalideleri, Yusuf Öztürk’ün ablası, Hacı Hacer Emeksiz vefat etmiştir. Cenazesi saat 11.00’da Seviller Mahallesi Yarbay İbrahim Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Sofular Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

HAYRETTİN UĞUR

İlçemiz Samat Köyünden; emekli İmam Remzi Uğur ve Ali Uğur’un babaları, Akif ve Fatih Uğur’un dedeleri, Mehmet Özçelik’in kayınpederi, emekli Öğretmen Hacı Hayrettin Uğur vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Samat Köyünde kılınacak cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

FEVZİ ÇİMEN

İlçemiz Tabak esnaflarından merhum Seyit Mehmet Çimen’in oğlu, Muhlis ve Ahmet Çimen’in ağabeyleri, Ramazan Çimen’in babası, Tabak esnaflarından Fevzi Çimen vefat etmiştir. Cenazesi saat 12.00’de Yeni Mahalle Horasan Sokaktaki evinden alınarak öğle namazına müteakip Yeni Cami’de kılınacak cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığına defnedilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Yazı Sona Erdi!

Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.

Bolu ve Gerede’de Vefat Edenler (14.12.2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir